Benjamin Beirnaert wint de FIFA 19 finale van de Esporza XmasCup

Benjamin speelt met Juv (Juventus) en Sandro met PSG (Paris Saint-Germain).
De eerste helft gaat van start, na 17 minuten op de klok valt de eerste goal voor Benjamin gemaakt door J. Cuadrado die via de deklat binnengaat.
Na 25 minuten probeert Sandro de bal binnen te krijgen, die wordt tegengehouden door de verdediging van Benjamin en die een mooie tegenaanval kan opbouwen en zo zijn tweede goal in de net krijgt door J. Cuadrado.
Met 5 minuten voor het einde van de eerste helft probeert Sandro nog een kans te wagen op een goal die mooi uit het doel wordt gehouden. Waardoor Benjamin weer een tegenaanval kan inzetten en de bal net niet binnenkrijgt.
Na een mooie uittrapt door Buffon komt het balbezit toch terug bij Benjamin die met +2 minuten extra time de bal in het zijnet trapt.

De tweede helft gaat van start met van Sandro die de bal net niet in de goal weet te krijgen.
Benjamin en Sandro laten zien da ze terecht in de finale staan tegenover elkaar. Het gaat gelijk op en beide teams krijgen de bal moeilijk in de goal.
Met +2 extra minuten kunnen beide teams toch nog mooie kansen creëren maar niemand kan nog een goal maken. Zo wint Benjamin de eerste match van de finale.

De eerste helft van match twee gaat van start met Benjamin die na nog geen tien minuten al de eerste goal maakt met P. Dybala.
Na een mooie aanval door Sandro die de bal kwijtraakt in de 16 meter, kan Benjamin een tegenaanval inzitten die in minuut dertien weer een goal weet te maken met P. Dybala.
Kort gevolgd na een inworp door Sandro, kan Benjamin de bal onder controle krijgen. In minuut zestien maakt hij zijn derde goal met D. Costa.
Sandro schiet tekort in de tweede match en loopt na nog geen 25 twintig minuten op de klok al 4 – 0 achter door een goal van Dybala. Kort gevolgd met weer een goal voor Benjamin door P. Dybala.
Benjamin laat zien waarom hij in de finale staat en komt met een zesde goal door C. Ronaldo met 30 minuten op de klok. Zo sluiten ze de eerste helft af met een 6 – 0 voorsprong voor Benjamin.

In de tweede helft lijkt Benjamin de bal niet in de goal te krijgen en kan Sandro zijn eerste goal van de match maken, gemaakt door K. Mbappé.
Sandro lijkt de goal gevonden te hebben en kan een tweede goal binnenkrijgen met K. Mbappé.
Met nog iets minder dan twintig minuten te gaan kan Sandro een derde goal binnenkrijgen met J. Draxler.
De finale is gespeeld met een schitterende match gespeeld door beide spelers. Ze weten beide na de derde goal van Sandro geen goals meer binnen te krijgen.
Zo gaat Benjamin naar huis met de winst en een VIP ticket voor een Europese match van Racing Genk.

Bekijk de finale hieronder:

twitch video

Leave a Comment