Eerste editie Gamingbeurs 1UP

De eerste editie van Gamingbeurs 1UP gaat van start op vrijdag 15 februari 2019 en sluit zijn deuren op zaterdag 16 februari.

Wat is 1UP?
1UP is een nieuwe gamingbeurs die 2 dagen zal duren en plaats vindt in Kortrijk XPO.
Ze richten zich op verschillende doelgroepen waaronder liefhebbers, gezinnen, cosplay-fanaten en professionals binnen de gaming-indrustrie.

Verspreid over verschillende hallen van Kortrijk XPO zal er twee dagen lang gegamed kunnen worden. Je kan een kijkje nemen bij de game-ontwikkelaars, cosplay en ontdek meer over augmented en virtual reality. Je kan ook deelnemen of kijken naar de esports toernooien die er zullen plaats vinden van o.a. het populaire Fortnite en Smash Bros.

Vrijdag 15 februari staat garant voor een volle dag inspirerende talks en sessies van een aantal indrukkendwekkende nationale en internationale sprekers :
o.a. Willem Boeva die ook de Belgian Game Awards zal presenteren op diezelfde dag en Kate Edwards gekend als de Executive Director of International Game Developers Association van december 2012 tot juni 2017
en nog veel meer. Door de steun van de Flemish Games Association (FLEGA) en Wallonia Games Association (WALGA) en Screen Brussels rekenen ze op een grote opkomst voor de uitreiking van de Awards.

Het prijskaartje voor één dag bedraagt slechts 15 euro en 25 euro voor beide dagen, wil je de Belgian Game awards en de aansluitende afterparty bijwonen kost je dit ook nog eens 25 euro.
Om de conference bij te wonen moet je een apart ticket kopen die 175 euro kost, MAAR hiermee krijg je ook toegang tot beide dagen EN de Belgian Game Awards + de afterparty.

Leave a Comment