Interview met onze 500e fan Tobii

Wie is Tobii ?
Zijn naam is Thomas Vanden Eynde, 22jaar en speelt voornamelijk Hearthstone en Runescape.

Wat is je verleden in esports  ? 
Ik ben in 2015 begonnen als speler bij Slither Gaming nadat ik van Ruz3 gaming kwam als hearthstone speler.
Daarna heb ik een break genomen van de comp scene en was ik terug als COO en manager van hearthstone binnenin Slither Gaming.

Wat was je eerste game  ?
Call of duty modern warfare 2 voor de ps3

Wat zijn je hobbies ?
Mijn hobbies bestaan voornamelijk uit freelance designen van logo’s etc en mijn live stream.
https://www.twitch.tv/tobiihs

Wat verwacht je van de toekomst in de esports in benelux ?
Ik hoop dat de scene in de benelux er op vooruit gaat gaan, zoals het nu is kan het veel beter als we gaan kijken bij andere landen etc denk ik dat wij op dit vlak nog heel wat kunnen verbeteren en bij leren.

Wat hoop je te bereiken met esports ?
Ik vind het gewoon leuk om met andere mensen in de scene te praten. Moest ik natuurlijk terug een team vinden waar ik manager kan zijn of wat dan ook zou dat heel fijn zijn. Voor dit moment focus ik mij vooral op streamen.

 

Leave a Comment