De grote Dutch Dota Championships finale!

De grote Dutch Dota Championships finale!
Het is zover! Na iets meer dan een half jaar keihard knokkelen tegen elkaar, flink wat trashtalk, heel wat gênante throws, maar ook veel dikke plays, is het dan al zover. De finale gaat beginnen!

Wie gaat er met de hoofdprijs van maar liefst €2.000 euro vandoor en mag tevens de Benelux vertegenwoordigen op de WCA in China? Wie-o-wie mag zich dadelijk het beste team van de lage landen noemen, The Bamboezlers of de Defuse Kids ?

Gaan The Bamboezlers het prijsje pakken, zonder tot het uiterste van hun kunnen hoeven te spelen dit toernooi? Of pakken de Defuse Kids, die een erg lastige halve finale hadden tegen mCon esports waar je je nagels bij kon afbijten, de hoofdprijs voor de neuzen van de favoriet weg? Zullen The Bamboezlers, zoals we van ze gewend zijn, er dan een korte middag van maken? Of kunnen de Defusekids wederom voor een verrassing zorgen in de DDC met hun schitterende teamfights?

Het zal hoe dan ook een knallende eerste finale worden van de Dutch Dota Championships!

Wij van de DDC crew hebben er natuurlijk erg veel zin in en hopen op een mooie strijd tussen de teams. Natuurlijk niet getreurd voor de 2de plek, want die bestaat nog altijd een geldprijs van maarliefst €1.000 euro!

Wees er dus aankomende Zaterdagmiddag 23-06-2018 om 14:00 uur bij in de welbekende esports koepels in Rotterdam. Geen tijd om langs te komen? Kijk dan live mee via Fox Sports of via de livestream op Twitch.tv/insideesportstv !

Door: Mika Hurkens

Leave a Comment