ESL BENELUX MET EEN OVERWATCH COMMUNITY CUP

ESL Benelux kondigt de Overwatch® Community Cup Benelux aan
Een competitie speciaal gemaakt voor de casual gamer in de Benelux!

Haarlem, 30 april 2018 – ESL Benelux, onderdeel van ‘s werelds esportsmarktleider ESL, heeft vandaag aangekondigd dat de Overwatch® Community Cup Benelux vanaf woensdag 2 mei van start gaat.
Het gaat om een wekelijkse competitie die iedere woensdag gespeeld wordt. De finales zijn om de maand en zullen in de ESL Play Area van verschillende MediaMarkt vestigingen gespeeld worden.

Deze evenementen zijn natuurlijk bij te wonen in de desbetreffende MediaMarkt en live te volgen op Twitch.tv/eslbenelux. Op zaterdag 12 mei is de eerste maandelijkse finale in de MediaMarkt van Amersfoort, op zaterdag 7 juli zal de tweede maandelijkse finale gespeeld worden in de MediaMarkt van Eindhoven en de laatste maandelijkse finale zal plaats vinden in MediaMarkt Amsterdam ArenA op zaterdag 1 september. Tevens zal hier aansluitend de grote finale gespeeld worden.

Een Overwatch competitie voor de casual speler
ESL Benelux organiseert de Overwatch® Community Cup Benelux waarbij de offline finales in verschillende vestigingen van de MediaMarkt plaatsvinden. Het toernooi biedt een mogelijkheid voor alle gamers binnen de Benelux om te kunnen participeren aan een competitief toernooi. Het toernooi is voor iedereen die het leuk vindt om met zijn vrienden lekker een potje te spelen en voor degene die hun spel naar een hoger niveau willen tillen. De inschrijvingen zijn per 30 april 2018 geopend.

De portal om je in te schrijven is hier te vinden.

Leave a Comment