DUTCH COLLEGE LEAGUE

Wat is Dutch College League ?

De Dutch College League is een League of Legends competitie tussen studenten van universiteiten, hogescholen en MBO scholen uit  Nederland.
De Dutch College League is tot stand gekomen in samenwerking met de studenten eSports verenigingen in  Nederland. De Dutch College League bestaat uit verschillende competities waarin teams van 5 studenten studerend in dezelfde stad het tegen elkaar op.

Facebook : Dutch College League

Seizoen 1

Seizoen 1 werd afgesloten op 25 juni 2016. De winnaar, Dorans Alpha uit Nijmegen, vertegenwoordigen Nederland tijdens het IeSF WK eSports voor landenteams in Jakarta van 6 tot 9 oktober 2016. In het eerste seizoen deden zes teams mee in de Premier League

Seizoen 2

In seizoen 2 streden twaalf teams mee voor de titel. Op 23 juli 2017 mocht NSE OAK zich kronen tot kampioen van de tweede editie van de Dutch College League.

Daarnaast deed Dorans mee aan de European University Championship Qualifier, waarbij ze onverslagen door zijn gegaan en Nederland mocht verdedigen in de League of Legends International College Cup (2017) in Wuhan (China).

 


Iedere woensdag live te volgen op Insidesportstv : Insidesportstv twitch

 

Leave a Comment