CALL OF DUTY WW2 NIEUWE GAME MODUS

Call of Duty: WWII krijgt definitief Prop Hunt- en Gun Game-modus

Ontwikkelaar Sledgehammer heeft bekendgemaakt dat het de gamemodi Prop Hunt en Gun Game permanent heeft toegevoegd aan de shooter Call of Duty: WWII. Beide gamemodi waren eerder al tijdelijk beschikbaar.

De nieuwe gamemodi zijn te vinden in tabblad van de Features-playlist, zo maakte Sledgehammer bekend. Volgens de ontwikkelaar gaat het om twee populaire gamemodi waar veel vraag naar was. De modus Gun Game heeft vanaf nu ook een systeem dat spelers die vijf minuten inactief zijn, automatisch uit het spel gooit.

Gun Game was al even beschikbaar rond 15 december vorig jaar en is in feite een free-for-all-modus waarbij acht spelers het tegen elkaar moeten opnemen, waarbij ze kunnen klimmen in rang door met elk beschikbaar wapen een tegenstander uit te schakelen.

Prop Hunt was eind januari al een week beschikbaar en is een hide-and-seek-modus, waarbij een team van bewapende aanvallers de taak heeft om subjecten te vinden die zich verstoppen. Die spelers die zich moeten verschuilen kunnen zich daarbij vermommen als ‘onopvallende’ objecten, zoals een tafel, een houten krat of een televisie.

De modus Prop Hunt werd vorig jaar ook al permanent toegevoegd aan Call of Duty: Modern Warfare Remastered, de grafisch opgepoetste versie van het origineel, Call of Duty: Modern Warfare. Raven Software liet gamers toen kiezen tussen Prop Hunt of de zombiemobus genaamd Slasher. De overgrote meerderheid koos toen voor Prop Hunt, waarna deze modus door de ontwikkelaar werd toegevoegd.

Source : Tweakers.net

Leave a Comment