PUBG: lay-out van de Desert Map, nieuwe voertuigen en wapens gelekt

Dataminer heeft een aantal nieuwe informatie van de Final 1.0 Built voor de testservers gelezen. Naast de lay-out van de woestijnkaart, die gebouwen, straten en namen toont, werden drie voertuigen en een nieuw wapen gevonden. In de straatnamen lijkt het wel, maar nog steeds om als tijdelijke aanduiding te fungeren. De voertuigen omvatten een pick-up truck, een jetski en de eerder aangekondigde VW-bus.

Tot nu toe bekende informatie over de kaart

De woestijnarena, waarvan de naam nog niet bekend is, is gebaseerd op landschapsecties van Peru (Mexico). Daar kunt u zandstormen en andere nieuwe functies verwachten. Verder zal de kaart veel huisgevechten en kleine gevechten op de rivier hebben, die zich onderaan de kaart bevindt. Je moet ook voorbereid zijn op sluipschutters die zich misschien in sommige van de grotere huizen verbergen. Om u meer mogelijkheden en flexibiliteit te bieden, vooral met aangepaste wedstrijden, moet de kaart nu een gebied van 8 × 8 km beslaan.

 

http://www.trippyleaks.com

Leave a Comment