PUBG: Vijf nieuwe screenshots van de woestijnkaart gepubliceerd

Het is bekend dat de Battlegrounds-ontwikkelaars van Playerunknown ons later dit jaar de woestijn in zullen sturen. De bijbehorende update van de testserver werd nog steeds voor onbepaalde tijd uitgesteld , maar de kaart is overeenkomstig ontwikkeld na de laatste screenshots  van vorige maand en ziet er nu echt geweldig uit. De details en texturen van het landschap en de omgeving zien er ook veel scherper uit dan op de huidige kaart.

Ook interessant is het feit dat zowel de ontwikkelaars uit de VS als de ontwikkelaars uit Korea aan dit project werken. Onlangs was er ook een kijkje in de studio in Wisconsin – USA. Er zijn slechtere plekken om te werken.

Aangezien het jaar niet zoveel dagen heeft geduurd en we verwachten dat de ontwikkelaars hun belofte aan de gemeenschap zullen naleven om later dit jaar de kaart vrij te geven als onderdeel van de release-release, zal het niet lang meer duren. De focus van de ontwikkeling zal echter waarschijnlijk de Game Preview-versie van de Xbox One zijn , die op 12 december 2017 zal verschijnen.

Je zult de vijf nieuwe foto’s van de Desertmap hieronder vinden.

 

 

pubg-inside.de

Leave a Comment