Playerunknown’s Battlegrounds heeft vandaag een nieuwe update van de testserver ontvangen

Playerunknown’s Battlegrounds heeft vandaag een nieuwe update van de testserver ontvangen. Helaas is er niets te zien over de nieuwe functies die de afgelopen week zijn aangekondigd met betrekking tot het sprongsysteem, namelijk springen en klimmen. Verder zijn er problemen die niet kunnen worden opgelost door de ontwikkelaars van PUBG. Daarom heeft het besloten iets tegen de stijgende aantallen valsspelers te doen, terwijl de rest van het team zorgt voor een levensvatbare proefversie van het voltagesysteem.

Momenteel zijn ongeveer 322.000 cheaters en hackers medio oktober 2017 verboden met de BattleEye Anti-Cheat-software . Bovendien verklaarde BattleEye destijds dat het dagelijks 6.000 – 13.000 spelers verbiedt.

Wanneer de proefversie voor het vaultingsysteem wordt weergegeven, verraden de ontwikkelaars nog niet.

Via Twitter wordt alleen aangekondigd dat de update iets later zal worden gepubliceerd.

pubg-inside.de

1 Comment
  1. […] dit jaar de woestijn in zullen sturen. De bijbehorende update van de testserver werd nog steeds voor onbepaalde tijd uitgesteld , maar de kaart is overeenkomstig ontwikkeld na de laatste screenshots  van vorige maand en […]

Leave a Comment