PUBG: Eerste test van Vaulting System wordt onbepaald uitgesteld

Gedurende de week wilden ontwikkelaars bij Playerunknown’s Battlegrounds testen voor de nieuwste functies die de Battle Royale shooter in staat stellen zich te verplaatsen van de vroege toegangsstatus naar de volledige versiestatus. De ontwikkelaars wilden het klim- en springsysteem van dit week testen, evenals enkele client- en server-side prestatie tweaks op publieke test servers.

Tot nu toe kan men ervan uitgaan dat passende updates voor de PUBG test servers altijd in de loop van de maandag of dinsdag verschijnen. Tot nu toe is er niets veranderd en is de nieuwe proefversie nog niet vrijgegeven.

De ontwikkelaars hebben nu officieel gerapporteerd over dit probleem en stellen dat er waarschijnlijk significante problemen zijn met de update en het kan niet worden uitgerold door een onverwachte fout op de test servers tot op heden. Echter, om het programma uit te schakelen tot de release, werken ze al aan een oplossing en zullen ze contact opnemen zodra het probleem is opgelost.

 

pubg-inside.de

Leave a Comment