PUBG: Eerste release update wordt volgende week vrijgelaten voor het testen

Via Steam zijn de ontwikkelaars van Battleunknown’s Battlefields nu op de community gewend. In een lang artikel vertellen de ontwikkelaars dat de eerste release update (1.0) volgende week op de PUBG Testserver zal worden uitgebracht. De update zal meerdere dagen beschikbaar zijn om te testen op de testservers.

De belangrijkste kenmerken van de update zullen de verbeteringen van de klant- en serverzijde omvatten, revisie van het wapengedrag in het algemeen, verbeterde voertuigcontrole en ook het klim- en springsysteem aka Vaulting-systeem.

Met de veranderingen wil Bluehole Playerunknown’s Battlegrounds veel realistischer en evenwichtiger maken.

Als u meer wilt weten over de technische achtergrond van het Vaulting-systeem, moet u het Steam-artikel in ieder geval lezen.

 

pubg-inside.de

Leave a Comment