STAR WARS BATTLEFRONT 2

Afbeeldingsresultaat voor star wars battlefront 2

Op 17/11/2017 komt de nieuwe game van EA games uit Star Wars Battlefront II.

Aangezien deze datum dichter en dichter komt wilden wij even een korte preview schrijven over de Open Multiplayer Beta. Hierbij overlopen we wat Plus & Min punten op.

Gameplay:

Qua gameplay zagen we toch wel wat verbetering naar zijn voorganger toe. Je hebt nu de keuze om met de “Roger Roger” Droids te spelen, wat het toch wel leukt maakt aangezien het vroeger enkel Stormstrooper VS Rebels was.

Als je in de vorige Battlefront met een schip wou vliegen of met een Hero wou vechten, was je verplicht op zoek te gaan naar de Icons op de map. Eenmaal je deze opraapte kon je kiezen. Dit is nu volledig anders. Nu kan je Ships & Heroes kopen  en deze worden afgetrokken op basis van je totaal score. Wat het moeilijker maakt voor de iets minder goede spelers onderons.

Galactic Assault on Naboo was een onderdeel van de open beta waar je als Droid of als Clone trooper sommige delen moet beschermen & de andere kant moet aanvallen. Dit was zeer intensief en zeer leuk.

De heroes van de vorige battlefront waren standaard voor The Empire: Darth Vader, Darth Sidious, en boba Fett en voor The rebels Princes Leia, Han Solo, Luke Skywalker.

Hierbij een lijst van de nieuwe & bestaande heroes ( zo ver wij weten)

Boba Fett, Captain Phasma, Darth Maul,Finn,Han solo,Kylo Ren,Rey,Luke Skywalker,Yoda,Chewbacca.

Plus:

  • Verbetering naar gameplay
  • Nieuwe heroes
  • Prachtige maps
  • Singleplayer Story Mode

Min:

  • Ze werken met een kaart systeem waar je nieuwe items moet verkrijgen,
  • Niet echt een nut voor de ingame currency

Wij kijken alvast uit naar deze game.

 

TediousPuppet.

Leave a Comment