INJUSTICE 2

Afbeeldingsresultaat voor Injustice 2

De game Injustice 2 is al even uit maar toch willen wij hierover nog een review schrijven aangezien dit echt een Vette game is.

Na enige tijd deze game gespeeld te hebben vielen mij toch wat Plus & Min Punten op, zodanig dat je direct weet of deze game iets voor jou is.

Plus:

  • De Graphics zijn zoals in de vorige¬† Injustice Fenomenaal.
  • De verhaallijn is naar onze mening beter dan de vorige. In de vorige Injustice volgden ze nog het Good Vs Evil patroon. In deze game is dit niet meer het geval. Je komt echt tegen iedereen uit zowel Good Vs Good Als Evil VS Evil .
  • We zien ook heel wat nieuwe gezichten in Injustice 2, zoals Kara het nichtje van de all Famous Superman.

Afbeeldingsresultaat voor Injustice 2 kara

Min:

  • Spijtig genoeg vonden wij heel weinig verbetering naar de Fight Style toe. Wij zagen hier heel veel zelfde moves als bij zijn voorganger.
  • De makers van de game hebben de skin gebruikt van de joker die gespeeld word door Jared Leto in Suicide Squad. Dit vonden wij zeer jammer aangezien deze joker er niet uitziet als de iconische joker die we kennen van in de Batman films. Deze kan je natuurlijk altijd aanpassen door skins te kopen.

Afbeeldingsresultaat voor injustice 2 gameplay backgrounds

Onze conclusie : als je fan bent van het D.C Universe en van een goeie fight game dan is dit zeker aan aanrader.

Als je Injustice graag speelde en je denkt dat er enorm veel verandert is in de nieuwe Injustice 2 dan zal ik jou moeten teleur stellen en koop je deze beter niet.

 

TediousPuppet.

 

 

 

Leave a Comment