EERSTE BEELDEN JURASSIC WORLD EVOLUTION

Ontwikkelaar Frontier Developments bekend van de RollerCoaster Tycoon en Planet Coaster-games, werkt momenteel aan een Jurassic World-game waarbij jij je eigen Jurassic Park Wereld kan creëren  Jouw unieke park trekt bezoekers maar je dinosaurussen kunnen net als in de films ontsnappen en chaos veroorzaken want ze zijn super intelligent en behoorlijk gevaarlijk.

De game werd tijdens Microsoft’s Gamescom-presentatie aangekondigd via een vette cinematic trailer met natuurlijk epische soundtrack van de films. In de trailer hieronder zien we voor het eerst in-game beelden.

Jurassic World Evolution zal volgend jaar in de zomer verschijnen voor de PC, Xbox One en PlayStation 4. In juni zal er een vervolg komen op de film Jurassic World, mogelijk komt deze game rond die tijd uit.

Wie van jullie zal dit spelen? laat het ons weten.

link : 1337.games

Leave a Comment