D3N0R NIEUWE AANWINST MCON HEARTHSTONE

Vanaf vandaag verwelkomen wij een nieuwe speler bij ons Hearthstone team: Dennis ‘d3n0r’ Ruiter! Dennis heeft in de laatste 1,5 jaar als speler/manager bij ECV veel ervaring opgedaan in de Hearthstone scene in de Benelux. Op podia als ESL Benelux (2e in season 2), Dutch Comic Con (top 8) en verschillende Fireside Gatherings (meerdere podiumplaatsen) heeft hij laten zien over veel potentieel te beschikken.

Dennis laat ons weten dat hij veel zin heeft in zijn nieuwe avontuur:
Na 1,5 jaar als speler/manager voor ECV te hebben gespeeld ben ik blij dat ik mij bij mCon esports nu volledig op het spelen kan focussen. Ik wil beter worden en prijzen winnen. Samen met mijn nieuwe teamgenoten ga ik daar hard voor werken.
Ook Hearthstone manager Marcel ‘Praedyn’ Opperman is blij met de nieuwe aanwinst:
Dennis is een speler die we al een tijdje in de gaten hielden. Ondanks dat hij nog geen grote toernooien heeft gewonnen is duidelijk dat hij veel potentie heeft en altijd stabiele resultaten haalt. Ik kijk er daarom naar uit om met Dennis te werken. Als team gaan we proberen het maximale eruit te halen en ervoor te zorgen dat Dennis ook prijzen gaat winnen.
Dennis is aankomende zaterdagavond op Firstlook Festival voor het eerst in mCon shirt te vinden tijdens de WESG qualifier voor de Benelux. Tevens is hij elke donderdagavond samen met Narra en maDe te bewonderen tijdens ESL Benelux en heeft hij zich geplaatst voor het NK Hearthstone op 15 oktober.

Link : Mcon-esports

Leave a Comment